Derfor er en babynest godt for dig og din baby

Skal du også til at være mor for første gang? Så har du helt sikkert en masse bekymringer og tanker omkring, hvordan du skal indrette dig, når baby ankommer, og hvad du skal have købt ind til den lille, som snart kommer forbi. Du har sikkert også hørt meget om, at en babynest er rigtig god til en baby, men hvorfor er det lige, at den er så god – både for dig som mor og for din baby. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor en babynest er så god. Hvis du skulle blive fristet til en lækker babynest, kan du finde dem på denne hjemmeside: www.parcellet.dk.

Derfor er en babynest god for dig som mor (eller far)

Hvorfor er det lige, at en babynest er så god for dig som mor eller far? Det er den faktisk, fordi den gør jeres liv en del nemmere med jeres nye søde baby. En babynest kan nemlig nemt for eksempel ligges imellem mor og far om natten, når de sene nattetimer rammer, og baby slet ikke kan falde til ro. Så kan den nemt tages fra dens vugge og hen til jer, uden at det er farligt for barnet, da det jo ligger trygt nede i babynesten. Derudover kan en babynest bruges i mange situationer i løbet af dagligdagen også. Den kan for eksempel sættes på sofaen, når hele familien skal hygge, og babyen derfor skal være en del af jeres hygge. Den kan også stilles på køkkenbordet, mens dig eller din partner laver mad (husk dog sikkerheden omkring madlavning og babyer), hvorefter den nemt kan flyttes til spisebordet, når maden er klar til jer andre. Derudover skal babyer helst ligge fladt det første stykke tid, og derfor er en babynest perfekt til dette, samtidig med at babyen kan være lidt med, når I andre hygger jer og laver spændende ting.

babynest

Derfor er en babynest god for din baby

Hvorfor er det så lige, at en babynest er så god for din lille nye baby? Det er den især, fordi en babynest giver den lille baby en tryghedsfølelse fra dengang, den lå inde i mors mave. Dette er fordi, den bløde pølse, som indrammer madsrasen i midten, minder barnet om dengang inde i maven, hvor den ikke havde så meget plads. Så giver det en tryghedsfølelse til barnet af, at den stadig er inde i mors mave, hvor den er tryg og rolig. Det behov kan især komme til udtryk hos barnet, når du ikke altid har tiden til at holde om den og være tæt ved den. Så kan det som forældre (og baby) være dejligt, at man kan lægge babyen dernede og give den en tryghedsfornemmelse samtidig med, at mor og far kan få en masse pligter og dagligdagsting til at gå op i en højere enhed. Det kan især være godt, hvis du også har andre børn omkring dig, som kræver en masse opmærksomhed samtidig med, at du skal passe på din nye baby.