Få styr på kontoret


Det er et kendt faktum, at kontoret hurtigt kan komme til at rode og blive uorganiseret, når man har travlt. Man smider hurtigt papirer og mapper fra sig i farten, og hvis ikke alt har sin faste plads, så kan det hurtigt løbe løbsk.

Det kan derfor være en stor fordel for hele kontoret og alle medarbejdere, hvis man sørger for en masse opbevaringsplads til forskellige mapper, dokumenter, bøger, kontorartikler og andet. Det er en nem måde at bevare overblikket og bekæmpe rodet i opløbet.

Kontorskabet er ideelt til det. Det fylder ikke meget i rummet, men kan til gængæld opbevare væsentligt mere, end hvad man forventer.

Kan opbevare alt fra mapper til kontorartikler

Der findes et hav af forskellige muligheder og modeller af kontorskabe, som man kan vælge mellem. Det er derfor blot at sætte sig ned, finde ud af, hvilket behov man har og derefter købe ens nye kontorskabe. Der findes alt fra reoler til skabe med skydedør og låse. Alt hvad kontor-hjertet begærer kan købes.

Reolerne og skabene er perfekte til at opbevare alt fra mapper med gamle fakturaer og skabeloner eller personalehåndbøger og andet. Det giver et godt overblik, og det vil i fremtiden være nemmere at finde den rigtige mappe for alle.

Det er også muligt at få reoler og skabe med skuffer, hvor man kan opbevare kontorartikler i. Hvis man altid mister papirclips, hæfteklammer eller kuglepenne, så kan det være en fordel at have en fællesskuffe på kontoret, hvor man altid kan finde ekstra kontorartikler.

Alt kan nemlig få deres faste plads i skabet, så ingen medarbejdere skal lede forgæves efter noget i fremtiden.

skab til hjemmekontoret

Levende og åbne kontorer

Nogle virksomheder har et stort åbnet kontor, som ofte er levende og i høj grad bygger på samarbejde mellem medarbejderne. Det kan dog godt larme en del på disse kontorer, og store skabe og reoler kan være med til at dæmpe lyden lidt. Det kan være med til at skabe nogle mindre områder i kontorlandskabet, uden det påvirker hele dynamikken.

Det er også muligt at få mindre kontorskabe og reoler på hjul, som man kan flytte rundt på, hvis man har brug for det. Det kan også være en fordel i et åben kontorlandskab, hvis man ofte flytter rundt og udvikler landskabet efter behov.

Pas på jeres oplysninger

Det er som sagt muligt at få kontorskabe med låse. Dette kan også være en fordel på visse arbejdspladser eller kontorer, hvor man for eksempel har personfølsomme oplysninger. Det er vigtigt, at man tager hensyn til og følger persondataloven, og derfor også sørge for at låse dette inde. Dette kan kontorskabe med låse nemlig hjælpe med. På denne måde vil personfølsomme oplysninger ikke være tilgængeligt for andre medarbejdere end de nødvendige.

Det kan også være en fordel, hvis man låser elektroniske apparater inde efter fyraften eller hvis medarbejderne har personlige skuffer og skabe. Særligt hvis man har et åbent kontorlandskab, så kan det også være en fordel for alle, at der er kontorskabe med låse.