Kuglepenne med tryk som firmagaver


Det er altid en god ide at overveje, hvilke firmagaver man har, når man som forretning dukker op til forskellige arrangementer, hvor ens firma er repræsenteret. Disse firmagaver kan være en god måde at lave lidt reklame for sin forretning på, samtidig med at man giver noget af værdi til ens kunder.

Læs med her for at se, hvorfor du netop skal benytte kuglepenne med logo på som firmagaver i dit firma. Læs med her, hvis det har interesse for dig, og du er firmaejer.

Giv noget af værdi

Når man giver en firmagave til sine kunder, handler det om at give en firmagave, som kunderne faktisk kan bruge til noget. Man skal give noget af værdi, når man giver en firmagave væk.

Vi har alle sammen brug for at have noget at skrive med, og kuglepenne er derfor noget, som vi alle har brug for af og til. Det er netop det, der gør kuglepenne med logo ideel som firmagave.

Du kan nemt købe en masse kuglepenne med logo hjem, så du har en masse på lager, du kan dele ud af, når du er til større firmaarrangementer og lignende. Langt de fleste kunder vil ikke sige nej til en gratis kuglepen, og hver gang de benytter den i nærheden af andre, vil de automatisk gøre reklame for dit firma.

Køb kuglepenne med logo på nettet

Hvis du gerne vil købe firmagaver hjem, så er du nødt til at gå ind på nettet og finde en B2B webshop, hvorigennem du kan købe dem fra. På sådanne webshops vil du ofte kunne finde frem til mange former for firmagaver ud over kuglepenne med logo. Du kan også finde frem til en del kontorartikler med tryk, hvis du har lyst til at give andre firmagaver væk.

Du vil kunne finde frem til en del forskellige webshops på nettet, der tilbyder disse produkter. Det handler derfor om at finde frem til en webshop, som du føler, at du kan stole på.

Før du køber en stor forsendelse hjem, kan det være en god ide at etablere lidt kontakt med webshoppen. Prøv at sende en mail afsted, eller ring dem op og få en fornemmelse af, hvordan denne webshop håndtere tingene. Hvis du har en god mavefornemmelse, så kan du roligt gå i gang med at købe dine kuglepenne med logo hjem.

arbejdskuglepen
Director signing documents with a fashion pen. High quality photo

Overvej også at købe andre kontorartikler med tryk

Du kan som sagt også benytte dig af andre firmagaver end lige kuglepenne med logo. Det er en god ide at overveje at anskaffe sig andre kontorartikler med tryk, såsom notesblokke og lignende, samtidig med at du køber dine kuglepenne.

Disse andre kontorartikler kan du for eksempel give væk i samme omgang, som du giver dine kuglepenne væk. Kuglepenne med dit firmalogo på og konto artikler med tryk er en god kombination. Og langt de fleste personer vil blive rigtig glad for at få sådanne firmagaver sammen.

Overvej at bestille dine kontorartikler med tryk, samtidig med at du køber dine kuglepenne med logo. På den måde vil du formentlig spare en del på forsendelsen, da du bestiller det samme sted fra.