Nyheder

Giv en præmie til en der har fortjent det – hædersbevisninger går aldrig af mode

En ting, som mennesker nyder mere end så meget andet, det er at konkurrere med andre om at være den bedste inden for et felt, det kan være inden for et fag eller inden for en sportsgren, og der vil altid være en, der kan udpeges som den bedste, og som det derfor kan være en god idé at præmiere. 

De klassiske udgaver kan være i form af pokaler, medaljer, bægre, eller noget helt andet end det klassiske – i form af statuetter. 

Det korte af det lange er at det er muligt at gøre konkurrencer og turneringer noget sjovere med medaljer, pokaler og en præmie til vinderen, det gør at folk giver den ekstra gas for at vinde, og kan beholde præmierne som et minde længe efter den er vundet. 

I gamle dage tog det sin tid at bestille og få leveret en pokal fra en leverandør, men i dag er det nemt, du kan bestille over nettet, og om nødvendigt få leveret fra dag til dag. 

Alt i pokaler, medaljer og sportspræmier 

Find præmier til stævner her – det er stadig en folkesport at være en del af en forening, der ofte er baseret på en fælles interesse for en sport, hvor folk mødes til stævner, og konkurrerer inden for pågældende gren og præmierer hinanden for en stor præstation. 

Og det behøver ikke være anonyme præmier, men kan sagtens graveres til den specielle lejlighed, og der kan vælges forskellige skrifttyper, hvor du på den måde kan personliggøre præmien, så den passer specielt til både personen, der modtager den, og til den lejlighed hvor den gives. 

Men det er absolut noget, du selv bestemmer, du kan helt sikkert også få en billig medalje eller en billig pokal, hvis du ikke er til et skræddersyet produkt. 

Hvis du ikke er til medaljer og pokaler 

Hvis du er på jagt efter noget mindre iøjnefaldende, som stadig kan tjene som en præmie, så er det muligt at få både beklædning, pins og emblemer, der kan bruges som præmier, men også vimpler med klublogo på. 

Det kan også være en mulighed for dig at købe personliggjort merchandise til fx golfbanen, så du kan finde dine golfbolde igen, af den årsag at du kan få dit navn trykt på. 

Du kan også få en faconskåret præmieplade, som kan tjene fx til en vandrepræmie, og som i sagens natur har den fordel, at den kan hænges op på en væg hos vinderen. 

Som præmie kan du også få et såkaldt præmiebånd med tryk, så du også her kan målrette præmien til den, som skal modtage den, det kan være som en del af en medalje, men selve båndet kan også fungere som en selvstændig præmie. 

Det kan også være, at du skal afholde et event, hvor der skal bruges præmier, men hvor det måske ikke skal være relateret til en speciel sport, men hvor det kan karakteriseres ved at være en special award, så kan det fremstilles præcis efter ønsker og behov.