Annoncering på Mindste

Ønsker du at vide mere om annoncering på Mindste? Så kan du både som læser, men også som virksomhedsejer læse mere om, hvordan vi her hos Mindste forholder os til annoncering

Vores holdning til annoncering

Hos Mindste har vi taget et aktivt valg om, at annoncering på Mindste.dk er noget som ikke er noget, som enhver virksomhedsejer kan drage nytte af. Vores holdning til annoncering er nemlig, at vi ønsker kun annoncering, hvis vi kan se fordele af det for vores læsere. Hos Mindste er vores læsere i højsæde, hvorfor de er vores første prioritet, når det kommer til annoncering.

Til læseren – det bør du vide om vores annoncering

Som læser kan det være svært at vide, hvordan man skal forholde sig til annoncering. Hos Mindste har vi stor fokus på gennemsigtighed. Med andre ord betyder det, at vi ønsker, at du som læser, ved hvordan tingene på vores site fungerer. Vi mener, at dette er en klar fordel for begge parter.
Når vi vælger at have annoncer på vores website, så skyldes det, at vi ønsker at henvise jer videre til relevante sider, som kan gavne jer og dermed skabe værdi for jer. Det vigtigste for os, er at I som læser, kommer tilbage til vores side for at læse om de nyeste nyheder. Den måde vi tror på, at vi får jer tilbage, er at skabe relevant indhold for jer. Når vi udvælger vores annonceringer, er det derfor også på baggrund om, hvorvidt vores vurdering af annoncen er god. Hvis ikke, vil I ikke blive mødt af denne annonce.
Hvis du som læser nogensinde finder en annonce irrelevant eller har nogen spørgsmål til vores annonceringer her på Mindste, så tøv ikke med at kontakte os.

Til annoncøren – sådan får du din annonce hos Mindste

Er du virksomhedejer og ønsker en annonce hos Mindste? Så skal du læse med her.

Som du garanteret har læst dig til her på siden, så ønsker vi ikke annoncer for enhver pris. Vi ønsker kun et samarbejde, hvis det giver mening for vores læsere. Mener du, at dine produkter eller service passer ind i vores univers, så skriv os en mail og vi kan aftale et møde, hvor vi kan diskutere hinandens værdigrundlag og se om det stemmer overens. Såfremt det gør, håber vi, at vi kan samarbejde i en længere periode og dermed være faste samarbejdspartnere.

Hos os er læseren første prioritet

Mindste.dk