Nyheder

Tandlæger i Ballerup har et roligt og afslappende miljø

Når du besøger deres klinik, kan du forvente at få professionel behandling i et roligt og afslappende miljø. De tilbyder en række forskellige tjenester for at opfylde dine behov, og de tager dem altid tid til at lære dig at kende og forstå din individuelle situation. Uanset om du har brug for en simpel kontrolundersøgelse eller mere kompleks langtidsbehandling, kan du være sikker på, at du vil få fremragende behandling af deres erfarne og dedikerede team. Ballerup tandlæge – empatiske og engagerede behandlere, der altid har tid til dig. Deres tandlæger er specialiseret i at yde tandpleje af høj kvalitet, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Ballerup tandlæge – det perfekte valg til alle dine tandlægebehov. Hvis du kommer med bus, kan du stå af ved stoppestedet Borupvang (Lautrupvang). 350S, 40E og 55E stopper alle her. Når du står af bussen, skal du dreje til højre og gå ned til Terminalstien. Fortsæt ned ad Terminalstien og drej til venstre ind på Centralstien. Følg den, indtil du ser et skilt til højre for 3C. Følg korridoren og tag elevatoren eller trappen til første sal. Følg derefter skiltene til PLUS1. Deres klinik ligger ved siden af lægekontoret i venteværelset. Besøg tandlæge med klinik i Ballerup.

Tandlæger i ballerup hjælper dig med ordenlige tænder

Som virksomhed er de forpligtet til at anvende bæredygtige og ansvarlige metoder. Det betyder, at de bruger produkter, der har den mindst mulige indvirkning på miljøet. De tager deres ansvar for at beskytte miljøet alvorligt og mener, at det er vigtigt at bruge produkter, der forårsager minimal skade. Dette gør det muligt for deres patienter at føle sig godt tilpas ved at modtage behandling i deres klinik. De arbejder hele tiden på at forbedre deres bæredygtighedspraksis for at gøre en positiv forskel for miljøet. De mener, at dette er det rigtige at gøre, og de håber, at andre vil følge trop. Deres tandklinikker er tilgængelige for patienter med kørestol eller andre handicap. I Rødovre er der store handicapvenlige parkeringspladser på taget med direkte adgang til klinikken. I Field’s er der handicapparkering i kælderen. I Ballerup er der nem handicapparkering tæt på indgangen. Alle deres klinikker har elevator adgang. Hvis du har spørgsmål om tilgængelighed, er du velkommen til at kontakte os.

Få professionel behandling gennem tandlæger i Ballerup 

De tilbyder en professionel behandling i et roligt miljø. Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling. Uanset om du har brug for et simpelt tjek eller om du har brug for en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger de altid for at have god tid til dig og for, at du føler dig godt tilpas, når du sætter dig i tandlægestolen. De tager dem god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Deres tandlæger har specialiseret sig i at yde tandpleje af højeste kvalitet med fokus på forebyggende behandlinger.