ErhvervInspirationNyheder

Pak dine gaver ind


Julen står og banker på døren. Du har lige købt lækre gaver til din familie, og nu kan du slet ikke vente med at få lov til at give gaverne og glæde gavemodtagerne. Men der er bare et problem. Gaveindpakningen. Det er altid en kamp at få ens gaver til at se flotte og indbydende ud. Du får derfor nogle tips, der kan gøre gaveindpakningen lidt sjovere.

Brug silkepapir

Silkepapir til indpakning findes i mange forskellige farver, og det kan derfor give et flot præg på indpakningen. Hvis man skal pakke et smykke ind, kan man pakke smykket ind i silkepapir og derefter komme det ned i en smykkeæske, der matcher i farven.

Silkepapir er også rigtig fint at bruge, hvis man skal pakke tøj ind. Man kan også vælge at købe en gavepose, hvor man kommer gaven og silkepapir ned i. Det er en ekstremt nem måde at pakke gaver ind på, men det ser rigtig flot og elegant ud.

Du kan selvfølgelig også vælge at bruge silkepapiret i stedet for gavepapir. Du kan vælge at kordinere flere farver med bånd, der matcher. Du kan også vælge at folde silkepapiret på forskellige måder, så det giver et anderledes look til dine gaver.

Farver

Det gør gaveindpakningen sjovere, hvis der bruges farver. Du kan vælge at tænke på personen, som gaven skal gives til. Måske har han/hun en yndlingsfarve, som du kan bruge? Det kan også være, at du skal give flere individuelle gaver til den samme person. Her kan du vælge at køre med et farvetema, der går igen i alle gaverne. Du kan lege med gavepapir i en farve og så vælge bånd, der matcher til farven. Du kan også vælge kun at bruge en farve, men bruge farven i flere forskellige nuancer og toner.

Vær kreativ og gør det selv

Hvis du har lyst til at udfolde din kreative side, når du pakker dine gaver ind, så er der rigtig mange fine muligheder. Hvad enten du bruger silkepapir, gavepapir eller gaveposer, så kan du dekorere dem selv. Du kan vælge at bruge en stempelklods eller et stencilark til at lave fine motiver på papiret. Du kan også vælge at male papiret eller gaveposen selv.

En anden mulighed er at pakke dine gaver ind i et simpelt design, men så bruge en flot tusch til at tegne små tegninger på gaverne.

pakkepapir

Et ekstra touch

Tilføj et ekstra touch til dine gaver i form af små dekorative ting. Det kan være alt fra små julestjerner til noget, der minder om personen, som gaven er til. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge at købe tingene, ellers kan du vælge selv at lave dem.

Du kan også vælge at lave en signatur indpakning, der går igen i alle dine gaver. Måske kan du rigtig godt lide nisser, så kan du sætte en lille nisse på alle gaverne, som du skal give. Det kan selvfølgelig også være alt andet end nisser.