Kom i form til Reformertræning i Lyngby

Du kan komme i form, tabe dig, blive stærkere og mere smidig, ved at starte til reformertræning i Lyngby. Reformertræning lyngby er et energii center, og en ud af syv centre i Danmark. Udover det er der endda også et energii center på Ibiza i Spanien.

Reformer træningen og hvad det er

Reformertræning sørger for at hjælpe og opbygge din krops styrke, smidighed og strammer hele din krop op. Det hjælper derudover også på kropsholdning og balance. Reformeren er en maskine som egentlig er en vogn med fjedre, barre og stropper, som kan bruges til træningen. Her bruges din egen vægt og fjedrene som modstand til træningen, som stadig kan ændres og tilpasses så den passer til dig. Under hele processen bliver du guidet af instruktører, som hjælper dig hele vejen, og sørger for at du får motivation, uden at blive presset for hårdt. Hvis der for eksempel er noget som du ikke kan være med til, eller en bevægelse eller øvelse, som du ikke kan lave, så findes der en variation af øvelsen der passer til dig. Selve træningen er også varierende, og selve øvelserne og træningen ændrer sig mellem gangene, så det bliver heller ikke kedeligt og ensformigt.

Der er endda også muligheder for at træne med familien, da der både er baby træning og junior træning. Baby træningen er til de nybagte mødre, som gerne vil trænes op efter fødslen. Derfor er træningen også blød og skånsom, og tilpasses din tilstand og form. Imens er der mulighed for at have din baby med og liggende ved siden af dig, eller i en babystol, under hele træningen. junior træning er til de større børn over 12 år, og er en god aktivitet at lave sammen med dit barn.

Træningen er heller ikke kun for de unge. Der er nemlig også senior reformer, som fokuserer på forebyggende øvelser, til dem som er ældre. Dette styrker leddene, og arbejder skånsomt kroppen igennem, for kvinder og mænd.

Heat it Up konceptet

Energii har lavet konceptet Heat it Up, hvor træningen den foregår i 37 graders varme lokale. Denne varme er dog med et logisk formål, nemlig at øge din egen fleksibilitet, styrke og smidighed. Det sker ved at led og muskler bliver varmet grundigt op, og sådan kan de være mere smidige og fleksible. desuden gør varmen også at kroppen bliver mere udholdende og udskiller flere affaldsstoffer, hvilket også hjælper og forbedre din restitution. Så denne svedige affære, har et godt formål til din krop. Udover det, er træningen i reformertimerne en kombination af forskellige elementer fra pilates og styrketræning, og under Heat it Up, kan man vælge imellem op til 7 forskellige træningskoncepter.

Stifteren af energii

Gitte Mia Salling er stifteren af energii, og har utrolig meget erfaring indenfor fitness og træning. Siden hun var 15 år gammel, har hun været underviser indenfor faget. Efter en masse erfaring og læring, stiftede hun energii, hvor hun helt selv uddanner instruktører, og sørger for at kvaliteten bliver holdt.