Start din egen webshop og få hjælp til moms i udlandet

Det kan være sjovt og berigende at have en hobby eller en anden form for sidebeskæftigelse. Det er en fantastisk idé at bruge noget af sin fritid på ting som giver nye erfaringer og giver nye kundskaber. Hvis du altid har drømt om at have din egen virksomhed, så er det bare at komme i gang. Der er dog nogle vigtige ting som man skal være opmærksom på når man opbygger sin egen webshop eller lignende. Det er en god at have styr på en række økonomiske ting, inden man går i gang.  

Gør din egen virksomhed international 

Man kan sagtens lave en webshop på hobbyniveau, og bruge den som en sjov måde at tjene lidt ekstra penge. Det kan være at du har et håndværk som du er specielt god til? Hvis du kan lide at lave smykker, er god til at male, eller på anden måde kan sælge ved hjælp af et af dine talenter, så start eventuelt din egen webshop. Start for eksempel med at sælge i Danmark, og udvid til at sælge på et internationalt plan. Hvis du vil lave en international webshop, så skal du være opmærksom på moms i England.  

Få hjælp til moms i England 

Efter Brexit er der sket nogle vigtige ting i forhold til det at eksportere varer til England. Hvis man har en webshop skal man derfor være opmærksom på nogle nye ekstra ting. Når man sender varer til England, så skal man nu være opmærksom på at England nu er et tredjeland. Landet er nu uden for EU’s grænser, og derfor skal man indberette eksportmoms. Det kan synes uoverskueligt at skulle rapportere for eksportmoms, og det kan være en god ide at få hjælp til moms i England når man har en virksomhed. 

Sælg håndlavede smykker eller andet håndværk 

Hvis du ønsker at sælge dine varer internationalt, så kan du finde en virksomhed som kan hjælpe dig med at få indberettet moms i England på den rigtige måde. Bliv momsregistreret, og sælg dine varer lovligt og sikkert. Kom godt i gang med din webshop og find ud af om denne hobby kunne blive en rigtig beskæftigelse for dig. Undgå stres over moms i England ved at finde et firma som specialiserer sig i at hjælpe Danske virksomheder af alle størrelser med at rapportere deres eksport på den rigtige måde.  

Bliv businesswoman  

Hvis du har gået med drømmen om at komme i gang med en produktiv hobby, hvor du kan tjene lidt ekstra, så kig på at få startet din egen webshop. Der findes forskellige sider på nettet hvor du kan få en platform at bygge din hjemmeside ud fra. Tag dig nogle noter omkring hvad du ønsker at få ud af din webshop. Skal den dække Danmark, eller skal den kunne sælge til hele verden? Brug nettet til at lave din egen shop, og eksperimentér med drømmen om at blive businesswoman eller businessman. Lær nogle nye ting, og find hjælp til moms i England.