ErhvervInspirationNyheder

Belønning til børnene


Børn elsker præmier, medaljer og pokaler. Det kommer man ikke udenom. Så er man bare man en vinder lige som dem, man ser i fjernsynet. Med en medalje om halsen føler alle børn sig som den næste Ronaldo og motivationen til at gå til fodbold holdes intakt.

Køb præmier til dit arrangement her. Og køb endeligt rigeligt så der også er en ekstra, hvis lillesøster ved et uheld kommer til at tabe storebrors pokal, så den går i stykker.

Fint til arrangementer

Ovenstående scenario kan hurtigt blive aktuelt, hvis ens barn for eksempel er med i den lokale fodboldklub, og man selv som forælder er med som frivillig. Her skal der arrangeres sæsonafslutning, julehygge og så videre, og til den slags er præmier en oplagt ide. Det kan sagtens være et arrangement for hele familien, hvor alle kan være med. Og skriv gerne i invitationen til arrangementet, at der deles præmier ud. Det er med garanti fremmende for fremmødet og et incitament for børnene i forhold til at fortsætte med deres sport.

Og husk for alt i verden, at der er tale om pokaler og medaljer til alle, som deltager og ikke kun til nummer et, to og tre eller til det barn, som går i fodboldklubben. Hvis man står med virkelig mange små børn, kan man eventuelt lave noget særskilt for de mindste på et niveau, hvor de kan være med.

Efterfølgende får præmierne deres egne fremtrædende plads inde på børneværelset, hvor de stolt bliver vist frem og fortalt om til alle, der gider høre om det. Derudover får præmierne nyt liv som legetøj, hvor de indgår i børnenes lege. Det kan være en medalje, som hænger rundt om halsen under en leg eller indgår, som præmie til verdens bedste fodboldspiller på en legeaftale.

1 præmie
Gold champion or winners medallion on a ribbon over a blue background with festive golden bokeh of party lights to celebrate the win

Hjælp til de gode vaner

Præmier til alle understøtter det danske ordsprog, hvor det gælder om at være med – ikke om at vinde. Det er med til at sikre, at børnene deltager, fordi det er sjovt, og ikke fordi det er en konkurrence, de skal vinde. Det er en belønning for at være med til at træne, hvad end man så træner, hvilket er vigtigt.

Mange børn i dag kæmper med overvægt fra en tidlig alder, og derfor er det vigtigt med en aktiv livsstil, uanset om man er dygtig til sport eller ej. For mange børn virker en skærm mere tiltrækkende end fysisk aktivitet, både når man er sammen med andre børn og når man er alene, så det kræver noget at få den aktive livsstil ført ud i livet. Men jo før man får startet, jo nemmere er det. Det skal helst blive en vane for børnene, så de bliver ved ind i voksenlivet.

Ender man med at blive en voksen med gode motionsvaner, føles det som en præmie i sig selv. Så kan det godt være, det krævede nogle præmier i form af pokaler og medaljer i starten af barndommen for at holde motivationen oppe, men det aktive liv som voksen er en investering i livet selv.