Guide til e cigaretter – hvorfor du skal skifte smøgerne ud

I dagens Danmark er antallet af rygere faldende. Cigaretternes storhedstid er forbi, og flere og flere mennesker vælger at kvitte smøgerne til fordel for andre produkter, som kan tilfredsstille det samme behov som cigaretter, nemlig behovet for nikotin.

Et af de mest populære alternativer til cigaretter er e cigaretter, som, modsat almindelige cigaretter, ikke indeholder farlige kemikalier og tobak, men derimod indeholder naturlige stoffer, der ikke er nær så skadelige som de farlige kemikalier. Der findes mange forskellige forhandlere af e cigaretter, og markedet for e cigaretter vokser hvert år. I denne artikel får du en kort guide til, hvorfor du skal kvitte smøgerne til fordel for e cigaretterne, og hvor det er bedst at købe e cigaretter.

E cigaretter fra Gosmoke.dk

En af de største og mest anerkendte forhandlere af e cigaretter på nettet er https://gosmoke.dk/. Siden har et bredt og dybt sortiment, og de fører alle de kendte mærker og modeller. Med andre ord, hvis du søger en e cigaret eller dertilhørende tilbehør, så er Gosmoke.dk en rigtig god mulighed. Ydermere, Gosmoke.dk tilbyder altid en kyndig vejledning, og de er kendt for deres gode kundeservice.

Uanset om du er en garvet damper, eller om du lige har kvittet smøgerne, så kan det kompetente personale rådgive dig og hjælpe dig med at finde det bedste produkt gennem deres online kundeservice. Hvis du foretrækker fysisk kundeservice, så kan du også besøge Gosmoke’s butikker i Fredericia, Kolding, Svendborg, Haderslev, Assens eller Middelfart.

Fordele ved e cigaretter

Der er utrolig mange grunde til, hvorfor man bør skifte smøgerne ud til fordel for e cigaretter. For det første, som nævnt tidligere, e cigaretter er et meget sundt alternativ til cigaretter, da e cigaretter ikke indeholder de kræftfremkaldende kemikalier, som man finder i cigaretter. Dampen fra e cigaretter er cirka 95 % mindre skadelig for helbredet end røgen fra almindelige cigaretter, så den helbredsmæssige fordel er at tage og føle på. Ikke nok med at e cigaretter er et sundere alternativ, så er det også et meget billigere alternativ.

Ved et forbrug på 15 cigaretter om dagen kan man reducere sine udgifter med op til 65 procent, så den økonomiske fordel er også meget nem at tage og føle på. Sidst men ikke mindst, modsat almindelige cigaretter, så er der ingen lugtgener ved e cigaretter. Ved e cigaretter er der ikke nogen farlig og ildelugtende røg, og der er ikke nogen risiko for at ens omgivelser kan blive offer for passiv rygning.

Med andre ord, fordelene ved e cigaretter er mange.

Gode ting at huske på før køb

Før du køber en e cigaret er det vigtigt at huske på, at e cigaretter ikke er nogen mirakelkur mod nikotinafhængighed. Afhængighed er forskellig fra person til person, og derfor kan det være en god ide at konsultere en læge, så man sikrer den bedst mulige afvænningsplan.