Kom i gang med e cigaretter

Overvejer du at prøve e cigaretter, så kan du nemt komme i gang med en e cigaret startpakke. I en startpakke får du det, du skal bruge for at komme i gang. Der medfølger også en brugermanual, så du har noget at ty til, hvis du kommer i tvivl om, hvordan du skal gøre.

Du behøver ikke at bruge en masse tid på at sætte dig ind i, hvad du skal bruge. Hvis du køber en e cigaret startpakke, kan du komme nemt i gang med din første e cigaret. Du kan være sikker på, at du ikke har glemt noget.

Hvad indeholder en e cigaret startpakke?

I en startpakke får du, hvad du skal bruge for at komme i gang. Det er blandt andet en e cigaret, en coil samt oplader og brugermanual. Der medfølger også gerne forskellige reservedele. Du er altså rigtig godt kørende med en startpakke.

Startpakken kan du spæde op med forskellige e væsker. E væsken i en e cigaret bruger du op, så det skal løbende fyldes på.

Smag og behag

Du kan få e væsker til din e cigaret, som har forskellige smage. Der er mange smage at vælge imellem. Det betyder, at du højst sandsynligt kan finde en smag, du godt kan lide. For du skal selvfølgelig vælge en smag, du vil nyde.

Måske ved du ikke lige med det samme, hvilken smag du vil foretrække. Så kan du prøve dig frem. Prøv nogle e væsker med smag af noget, du normalt godt kan lide smagen af. Fx noget sødt eller lakrids. Så kan du med tiden finde frem til den helt rigtige smag. Eller du kan finde et udvalg af smage, som du kan skifte imellem.

Kvit smøgerne

Ryger du almindelige cigaretter, kan du bruge e cigaretter som hjælp til at droppe dem. E cigaretter kan hjælpe dig i dit rygestop.

Hvis du ikke er så god til den kolde tyrker, så kan du i stedet skifte over til e cigaretter. Køb dig en e cigaret startpakke, og kom i gang.

Kan du erstatte smøgerne med e cigaretter, har du taget første skridt. Det næste vil være langsomt at skrue ned for nikotinindholdet i din e cigaret. Her er e cigaretterne smarte, fordi du kan skrue ned for det afhængighedsskabende stof og efterhånden komme ned på et niveau, hvor du kan klare at stoppe helt.

E cigaretten

Cigaretten uden tobak og tobaksrøg er ikke en ny opfindelse. Tilbage i tresserne blev der søgt om patent på den. E cigaretten slog bare ikke igennem dengang, men det har den gjort nu.

Der er ikke tobak i e cigaretten, og derfor er den sundere. Tobak er skyld i mange sygdomme, så du kan spare dig selv for den større risiko ved at skifte til en e cigaret.

E cigaretten fungerer uden afbrænding af tobak. Du får langt færre sundhedsskadelige stoffer ind i din krop. E cigaretter fungerer i stedet ved at fordampe en e væske. Der er mange forskellige e væsker at få, og de har forskellig smag.