Hold en aktiv familieferie på Landal Rønbjerg feriecenter

badogfliser.dk

Drømmer du og din familie om at tage et eller andet sted hen og holde en aktiv ferie? Kan I i familien lide at dyrke sport sammen, gå ture og lave alskens udendørsaktiviteter. Så kan det være, at et ophold på et feriecenter med de rette faciliteter kunne være lige noget for jer.

Landal Rønbjerg feriecenter er et feriecenter, som ligger smukt placeret lige ud til Limfjorden. På Landal Rønbjerg feriecenter er der rig mulighed for at være aktiv og dyrke en masse forskellig sport sammen. Bestil en ferie på https://www.feriecenter-badeland.dk/feriecentre/landal-ronbjerg-feriecenter.asp.

Vær aktiv på ferien

Landal Rønbjerg feriecenter byder på alskens faciliteter, som opfordrer dig og din familie til at være aktive og prøve nye ting af sammen. På feriecentret finder du blandt andet et tropisk badeland, hvor der er tre rutsjebaner, et bølgebassin, spabade, sauna og meget mere.

Derudover er der på Landal Rønbjerg feriecenter en sportshal med en hel masse forskellige sportsbaner. Dette tæller bl.a. to squashbaner, 10 badmintonbaner, basketballbane, bordtennis, klatrevæg mm. Man kan benytte disse faciliteter frit, når man er gæst på feriecentret, så der er stort set ingen grænser for, hvor meget sport I kan dyrke.

På Landal Rønbjerg feriecenter er der også en del sportsfaciliteter udendørs. Her vil I bl.a. finde fodboldbaner og beach volley-baner. Der er også en badestrand ud til Limfjorden kun 200 m fra feriecentret.

afslapning

Afslapning er også i fokus

På Landal Rønbjerg feriecenter er der også en stor wellness-afdeling, hvor hele familien kan få mulighed for at koble totalt fra. Mange synes, at det er rigtig dejligt med denne wellnessafdeling, fordi den står i så skarp kontrast til de øvrige aktiviteter, man kan lave, på Landal Rønbjerg feriecenter.

I wellnessafdelingen finder du spabade, et koldtvandsbassin, sauna, dampbad, en fodmassagekanal mm. De fleste af faciliteterne i wellnessen er gratis, men nogle af dem er det også nødvendigt at betale for at få lov til at benytte.

De fleste af danskerne har i dag en hverdag, som kan synes travl og hektisk. Derfor nyder mange ekstra godt af, at tage på Landal Rønbjerg feriecenter og benytte wellnessafdelingen, fordi der her er mulighed for ro og afslapning i behagelige og trygge rammer.

Noget for alle

Der, hvor Landal Rønbjerg feriecenter virkelig rammer plet, er ved, at de har noget for alle. Uanset hvor gamle du er, eller hvad dine interesser er, så vil der sandsynligvis være noget for dig på Landal Rønbjerg feriecenter.

Der er mulighed for at skabe sig en alsidig og varieret ferie på Landal Rønbjerg feriecenter. I kan både dyrke en masse sport sammen, tage på stranden og bade, gå i wellness og bare hygge jer på feriecentret.

I de små huse, som man bor i, vil I kunne være og bare slappe helt af. På denne måde er der mulighed for hjemlig hygge, hvor I selv laver mad og måske spiller lidt brætspil. Hvis I gerne vil gå ud og spise, er der dog også mulighed for det. På Landal Rønbjerg feriecenter er det jer, der skaber ferien!