Praktisk sundhedsfaglig erfaring med TryMedics

Bøger er en essentiel del af stort set alle former for uddannelser. Dog kan bøger ikke lære dig alt. Hvad end du studerer arkitektur, økonomi, europæisk etnologi eller noget helt fjerde, er det nødvendigt, at du på ét eller andet tidspunkt får dig noget praktisk erfaring med dit felt. Kun sådan vil du kunne begå dig professionelt i den virkelige verden.  

Hvis du er sundhedsfagligt engageret, ved du sandsynligvis allerede, at der på det sundhedsfaglige spektrum findes rigtig mange muligheder for praktik. Og i nyere tid er flere og flere særligt sygepleje- og medicinstuderende begyndt at henvende sig hos TryMedics, når det bliver tid til et praktikforløb. TryMedics giver dig mulighed for at at tage et udlandsophold og på denne måde få nye perspektiver på dét felt, inden for hvilket du beskæftiger dig.  

Om TryMedics 

TryMedics er en dansk organisation, som holder til i Kongens Lyngby, og som samarbejder tæt med hospitaler over det meste af verden for at hjælpe unge studerende med at udvide deres perspektiv på global sundhedspleje. TryMedics udbyder rejser, som tillader dig at udvikle dig både personligt og akademisk, og fælles for alle rejserne er, at du får muligheden for at danne tværkulturelle relationer inden for den sundhedsvidenskabelige sektor.  

TryMedics’ to forløb  

Grundlæggende set udbyder TryMedics to forskellige typer forløb. Det første forløb er målrettet folk, der allerede går på en sundhedsvidenskabelig uddannelse, og forløbet giver dig rig indsigt i praktisk arbejde på et hospital, der med garanti adskiller sig fra de danske hospitaler, som du muligvis allerede er vant til.  

Det andet forløb henvender sig til nylige studenter, som endnu ikke er indskrevet på en videregående uddannelse, men som overvejer en karriere inden for det sundhedsvidenskabelige felt. Altså behøver du ikke have sundhedsvidenskabelig erfaring for at tage et udenlandsk ophold via TryMedics. Det eneste, du behøver, er en studentereksamen.  

Logi under det udenlandske praktikforløb  

Hvis du tilmelder dig ét af TryMedics’ forløb, vil du komme til at bo i organisationens hus på den valgte destination. Det givne hus er forbeholdt TryMedics’ praktikanter, og derfor kommer du under dit ophold til at møde ligesindede, der ligesom dig selv har en interesse i at blive klogere på det sundsfaglige felt, som det ser ud uden for Danmark.  

Sikkerhed under det udenlandske praktikforløb 

TryMedics sætter din sikkerhed i højsædet. Dét betyder, at hver enkelt destination indbefatter et team, der blandt andet består af program managers. De forskellige program managers har til opgave at sikre, at dit ophold forløber, som det skal, og at du som dansk praktikant får en solid introduktion til både hospital og hospitalspersonale. Dertil vil dine program managers sørge for, at der foregår løbende evaluering, og at du for alt dét ud af dit praktikforløb, som du skal.  

Kontakt TryMedics i dag 

Vil du vide mere om TryMedics og deres forløb? Så besøg deres Facebook eller hjemmeside. Og tøv endelig ikke med at kontakte TryMedics, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for et udenlandsk praktikforløb.