Sådan finder du den rette vasketøjkurv til dit hjem

badogfliser.dk

Vasketøj er noget som fylder meget i de flestes hverdag, og derfor er det også vigtigt med en god vasketøjskurv. Dog kan det være meget forskelligt, hvad man som familie søger og vægter højest i en vasketøjskurv, hvorved der heldigvis findes et stort udvalg af forskellige vasketøjskurve ude på det danske marked. Læs med her, og bliv klogere på hvilken vasketøjskurv du bør gå efter til dit hjem.

Vasketøjskurven til det moderne hjem

Er du typen der går op i indretning, så har du helt sikkert også et ønske om, at din vaskekurv gerne må være en smule stilren og passe ind i dit hjems boligindretning. Aquanova vasketøjskurve fra Bad og Fliser er stilrene og elegante med et minimalistisk og tidsløst look. Deres høje og slanke cylinderagtige-form gør at de passer perfekt ind i de fleste hjem og giver et moderne og stilfuldt look.

De kan fås i 4 lækre farver og har alle et aftageligt låg, således at vasketøjet kan skjules og gemmes væk. Læs mere om Aquanova og andre lækre vasketøjskurve fra Bad og Fliser på deres hjemmeside.

badogfliser.dk

Den flettede tøjkurv

Den flettede tøjkurv er også et super godt valg, hvis man ønsker en tidsløs og fin vasketøjskurv som kan blende ind med ens boligindretning. Den er perfekt i hjørnet på badeværelset og giver et hyggeligt og blødt look til hjemmet.

Den transportelle vasketøjspose

Har du ikke selv vaskemaskine og benytter du dig af vaskeri eller dit lejlighedskompleks vaskekælder, så kan en vasketøjspose være en super god løsning. En vasketøjspose er en taskelignende kurv med håndtag og rem, således at den er nem at have med sig, når man skal over på vaskeriet.

Vasketøjskurven i træ

Ønsker du at have en vasketøjskurv stående på dit soveværelse, så kan en vaskekurv i træ være en super god løsning. Vasketøjskurve i træ har ofte et super flot og klassisk look, som giver en unik hygge og varme i et rum og derfor egner sig godt til soveværelset. Derudover så er de fleste af den slags kurve også designet til, at de kan benyttes som natborde – hvilket altså gør det til en perfekt løsning, hvis man måske er præget af pladsmangel.

Den praktiske vasketøjskurv

Har man et ønske om en praktisk, enkel og holdbar vasketøjskurv, så er det en vasketøjskurv af plastisk, som man bør gå efter. Denne form for vasketøjskurv kan fås i super mange varianter og er til at finde i de fleste boligforretninger.

Den er super praktisk, i det at svedlugt og snavs ikke kan sætte sig fast til plastikken, hvilket man desværre ofte vil opleve vil ske med vasketøjskurve af stof henover tiden. Derudover er den også mere modstandsdygtig over for fugt og er dermed mere praktisk at have stående ude på badeværelset.

Der er altså et hav af super praktiske og stilfulde forskellige vasketøjkurve at vælge i mellem, hvilket altså gør, at det er muligt at finde noget til enhver smag og behov.

Find inspiration og råd hos dine nærmeste boligforretning.