Giv dit hjem nyt liv med en frisk omgang maling

Hvornår har du sidst malet væggene i din lejlighed eller hus? Hvid maling på væggene falmer med tiden. Eller bliver beskidte eller får et gyldent skær. Et friskt lag maling går underværker for det samlede indtryk af et rum. Det kan også være, at du overvejer at male én eller flere vække i en anden farve en hvid. Dette er blevet ret populært indenfor de seneste års udvikling i boligindretning. Maling kan være dyrt, sørg for at finde nogle gode tilbud på den mængde maling, du skal bruge 

Planlæg hvornår og hvordan, det er bedst at male 

Det er et forholdsvis omfattende projekt at male. Både i forhold til tid og klargøring. Find et tidspunkt, hvor du/I har god til projektet og ikke skal stresse med det. Man må også finde ud af, hvor man rykke alle sine ting hen eller hvordan man tildækker dem, så der ikke kommer maling på møbler osv. Husk også at finde noget gammelt tøj frem, som du er ligeglad med, om der kommer malingpletter på. Find noget at dække gulvet med og køb evt. maletape.  

Maling tilbud – find de laveste priser 

Maling er ikke billigt. Der skal meget maling til at male vægge, og det kan hurtigt løbe op i høje beløb. Se dig derfor først omkring efter maling på tilbud. På maler-maling.dk, er der mange tilbud på god maling, så du kan ordne dit maleprojekt uden at bruge flere penge, end du behøver se. Se mere om maling tilbud hos https://www.maler-maling.dk/. Her kan du også læse mere om de forskellige malingtyper, så du får fat i det rigtige maling til det væg- eller loftmateriale, det drejer sig om. På hjemmesiden kan du også finde pakketilbud, som er lavet til forskellige maleprojekter. I pakketilbuddet ’Flyttelejligheds Pakken’ kan du også få alt det tilbehør, du skal bruge til at male, med i pakken. Der er desuden fri fragt ved leveringer på over 1000 kr. 

Hvilke farver kunne du tænke dig? 

Skal du bare genopfriske den hvide maling eller er det måske på tide at kaste sig ud i nogle mere personlige farver. For eksempel kan du male én væg lyserød, lyseblå eller gul. Disse sartere farver er for tiden populære at male enkelte vægge i. De lyse farver gør heller ikke rummet alt for meget mindre, som de mørkere. Men hvis du går efter et mere huleagtigt udtryk, kan du selvfølgelig sagtens kaste dig ud i mørkere nuancer. 

Tapeter 

Inde på maler-maling.dk kan du også se gode priser på tapeter, hvis det var noget, du kunne overveje. Med tapet kan man virkelig skabe et spændende udtryk på en nem måde. De findes i alverdens farver og mønstre og du kan også finde fotostater, hvis du vil have en hel væg til at være et billede. Hvis I har børn, vil det helt sikkert også falde i god jord med et flot tapet til børneværelset. Der er børnetapeter med prinsesser, Star Wars, biler, eventyrelementer og meget andet.