Inspiration

Tre tips til at holde din baby eller lille pige varm i vintermånederne

Er I en familie med et eller flere børn, der lige er startet på livet som baby eller som pige har rundet et par år, og I nu går ind i de koldere måneder på året, tænker I sikkert på, hvordan I skal holde jeres guldklumper varme. Det kan være tanker, der både flyver indenfor og udenfor, for der er sikkert mange dejlige gåture med barnevognen i sigte, og måske med lillesøster gående ved siden af. Måske har I en daglig rutine med at bringe lillesøster i børnehave mens I går med barnevognen. På denne måde er der al god grund til at tænke over den påklædning som både små og lidt større poder har på. Vi vil her give tre gode tips til, hvordan I kan sikre jer, at de små størrelser bliver holdt godt varme og så tilmed med stil.

Strømpebukser i varm og smuk stil

En rigtig god ting at have på, når det er koldt, er et par varme strømpebukser til baby såsom Condor strømpebukser eller et par knæstrømper til piger. De passer godt til ben, fødder og numse og er i et kraftigt strikformat, så de varmer godt om kroppen. De består helt konkret af 90 procent økologisk bomuld, 8 procent polyamid og 2 procent elasthan. De er til tilmed super smarte, fordi de har et smukt hulmønster og kommer i en smuk, kraftig farve. Når I bestiller Condor strømpebukser over nettet, får I tilmed strømpebukserne i en meget fin æske, der har Condors logo på.

condor strømpebukser

Køb Condor strømpebukser til babyshower

Det er ikke kun efter baby er blevet født, at der tænkes på, at lille pode skal holde sig grundigt varm. Det gør mange gæster til babyshower også. Skal du dermed til babyshower og skal tænke på en rigtig god gave, der måske indeholder noget i uld, bomuld eller merinould, som værtinden har ønsket sig, kan du med fordel købe Condor strømpebukser og være et sikkert hit både hos den vordende mor og hos den kommende baby. På denne måde kan baby allerede bruge sin babyshowergave, når den er blevet født og forældrene skal tænke lidt mindre på at skulle anskaffe sig varme tøjgenstande lige midt i barslen.

Iklæd din pige i varme knæstrømper til børnehaven

Når I har en pige, der går i børnehave og som er meget udenfor på legepladsen hele året rundt, kan det være en ide at give hende nogle varme knæstrømper på. Så holder hun varmen om anklerne, ben og knæ, og kan eventuelt have en flyverdragt ud over knæstrømperne. Så kan I trygt aflevere hende i børnehaven og hun kan lege uden at fryse. Condor strømpebukserne kan nemt pakkes ned i den lille rygsæk til børnehaven, så pædagogerne også kan give dem på i løbet af dagen, hvis der både er leg ude og inde. Det kan være rart at have lidt at tage på, når kulden står for døren, og så har I strømpebukserne klar.