Opgrader ved at minimere

Har du hørt begrebet om en mini computer? Hvis ikke, så er det præcis hvad navnet siger det. En computer der er minimal i størrelsen. Den er så lille, som man kunne gøre computeren. Ligesom man i dag gør alting mindre, med for eksempel i hvor mange ting, din telefon kan gøre i dag, når man sammenligner med hvor lidt telefoner kunne gøre i gamle dage. På samme måde har man lavet computere minimale i dag. Men hvorfor så skulle man vælge en mini computer fremfor en normal computer? Du kan blive klogere ved at læse med her. 

Minimal plads 

Den største grund til at ville vælge en mindre computer, kan være plads. Hvis nu man har et kontorlokale, hvor der sidder mange mennesker tæt på hinanden, så kan man sparer plads ved at give dem en masse mini computere. På den måde fylder computerne ikke. Det samme gælder derhjemme. Hvis du ikke ønsker at computeren skal fylde det hele, så kan du få dig en mini model og så behøver det ikke at være den, som tager al pladsen. Hvis man ikke har det største hjemme kontor, kan det være rart med den ekstra benplads. Det er også smart, hvor man kan have dem henne. Det sted de fleste putter deres mini computere, er faktisk bag deres monitorer. Altså monterer de pc’en bag skærmen. Altså er det noget man selv skal sætte på, det er ikke noget udstyr, som kommer med pc’en. Dog, hvis man kan finde ud af det, har man virkelig sparet på pladsen, så meget at man slet ikke kan se den. Selvfølgelig kun, hvis det er det man ønsker. Eftersom det er ens egen, er man helt egen herrer over, hvordan ens set-up skal se ud. Man kan også have den stående ude, hvis man gerne vil vise den frem, eller nede i en skuffe, hvis man ønsker at bruge pladsen bedre. Valget er dit. 

Mindre størrelse, samme kraft 

Man kan hurtig tro, at mindre størrelse betyder mindre kraft. Den er jo netop mindre, fordi der er en del ting inde i denne pc man har sparet væk. Ting som andre, større pc’er har. Men de er designet og lavet på denne måde, at du ikke vil lægge mærke til forskellen. Vi snakker rigtig tekniske ting, så hvis du leder efter en af de stærkeste computere op markedet, så er det ikke en mini computer, du skal have. Men hvis du bare leder efter en almindelig, mindre pc, så er denne helt perfekt. Anden gode ting ved den, er at den bruger mindre strøm, end almindelige computere. Så din elregning bliver billigere med denne pc. Altså får du en god, almindelig computer, som kun fylder en tredjedel af pladsen og som også kun bruger en tredjedel strøm. Når man putter dem op på denne måde, så er der næsten ingen grund til ikke at vælge en mini computer. Medmindre man ikke kan lide designet og udseendet af computeren, selvfølgelig. Computere kan også være pæne, så det er også en faktorer.